2007. július 28., szombat

Bogdán Kálmán: CSECSEMŐK

1. mama: Maradj szépen csendben virágszálam.
2. mama: Legyél jó kicsi bébi. Atyala-patyala...

Pipike: Hogy miket halandzsáznak össze-vissza ezek a felnőttek ?
Pupuka: Biztos sokat hallgatják a parlamentet..
Pipike: Részemről a cucli. Pipike a nevem .Ezek a felnőttek valóságos emberevők! Nagymami ahogy megpillant máris kiabálja „Enné meg nagymama ezt a cukorfalatot! Pedig súlyos diabetesze van
Pupuka: Igy igaz. Anyuka is folyton gügyögi.hogy rögtön megpapilja ezeket a parizerercombokat. Viszont amikor tegnap apuka fel vett, rögtön el ordította magát: Vegyétek el tőlem, ez a kölykot. Ez becsinált.
Pipike: Tudja, nálunk nagyon izgi az ebédelés. Gyufaszálakkal sorsot húznak, hogy aznap ki ebédel?.Aki a rövidet húzza, az aznap nem papál.
Pupuka: Ugy lászik, nálunkaz egész lakosság a rövidet húzza, ezért nem kajál.
Pipike: Nagymami szerint ennek is meg van a maga előnye: Könnyebb a mosogatás. A levest például mokkás kanállal szürcsöljük.
Pupuka: Mi villával. Igy tovább tart. Különben mi elég sok baromfit fogyasztunk.
Pipike: No, ne mondja, mert elrontja ..Baromfit? Miféle baromfit? Csirkét?
Pupuka: Héját.
Pipike: A héját meg lehet enni?
Pupuka: hát persze. A krumpli héját Sőt vasárnap a szalámi héját. Egyébként amióta a kormány megígérte a fizetés rendezést, apuka vásárolt egy óraszíjat.
Pipike: vett egy új karórát?
Pupuka: Dehogy! Nadrágszíjnak haználja. A régit már nem lehet jobban össze húzni, pedig a kormány ezt tanácsolja.
Pipike: szokja nézni a tévé adásokat? Szereti a porno filmeket?
Pupuka: Jók azok a Pampers szeriálok. Sokszor úgy izgulok, hogy rendszerint összepisikálom magam. Ilyenkor apuka azt mondja: ajvé, de anyuka csak allwayst vesz.
Pipike: Apuka nagyon szereti a szexfilmeket .Amikor anyuka váratlanul belép a szobába, gyorsan átkapcsol a Discovery-re. Anyuka pedig mindig azt mondja neki: Ugyan fiacskám, nézheted nyugodtan! Téged már csak a parlamenti hírek izgatnak fel.
Pupuka: Tudja, én nagyon rossz alvó vagyok. Apuka mondja is, hogy baj van, és ha felébredek rögtön elkezdek torkom szakadtából bömbölni.
Pipike: Jaj, ne mondja, mert elrontja.
Pupuka: Igen, bőgök, ordítok, ha felébredek, és mindig a legjobb időben ,apuka szerint. Egyik este is apuka eloltja a villanyt a gyerekszobában...
Pipike: Maguknak van gyerekszobájuk?
Pupuka: Csak gyerekszobánk van. Abban lakik az egész család. Egyszerre csak hallom, hogy apuka gügyög: „Kié ez a selymes haj, hát ezek a márvány keblek, hát ezek a bársonyos combikák? Hát ez a boldogság fészke?” Dühbe gurultam. Mi van? Már éjszaka is leltározunk? Fészkekbe dugjuk a drogot? Jó madarak garázdálkodnak itt? Elkezdtem üvölteni, ordítani. És hallom,. hogy apuka azt mondja nagy dühösen, no ez a kölyök is a legjobbkor kezdi el a bőgést.
Pipike: Biztos, nem a szarvasbőgésre gondolt. Tudja, egyik éjjel én is felébredek, látom, hogy papi és mami szorosan egymás mellett fekszenek, mint két bírkózó. Néztem egy darabig. Mit mondjak magának? És még ők képesek rászólni a bébire, hogy ne piszkálja az orrát!
Pupuka: Én úgy szeretnék egy testvérkét! Anyuka azt mondja, meg kell várni, amíg elhozza a gólya néni.
Pipike: Én mindenesetre besegítettem a gólya néninek! Kiszúrtam papi prezervativját.
Pipike: Ez ma már nem probléma. Ujabban lombikban készítik a bébiket.
Pupuka: Áhá! Igy ha dühösek rá, akkor lombikba küldhetik vissza babát. Nem kell olyan csúnyán káromkodni. De, hogy készül a baba?
Pipike: Egyszerű! Fogják a lombikot és beleteszik a magot.
Pupuka: Milyen magot?
Pipike: A spermagot.


2 megjegyzés: