2008. március 12., szerda

Előhang © Irodalmi, kulturális és közművelődési egyesület

http://elohang.com/index.php?p=foo
Ez az üzenet

"Szia!

Pár barátommal összefogtunk, és áprilistól havonta megjelentetünk egy újságot ELŐHANG NOVELLÁK címmel. Krimi, sci-fi, fantasy, történelmi kaland, misztikum, meg amit csak el tudsz képzelni. Mindezt olcsón, országos lapterjesztésben, kezdetben 10.000. példányban! Havonta 144 oldal csak 499 Ft.- áron… Azaz egy kisebb könyv egy jobb csésze kávé áráért. Azért nem semmi!
Ha megnézed a honlapunkat: www.elohang.com és tájékozódsz, észreveheted, hogy előfizetéssel az újság, még ettől is alacsonyabb áron érhető el. Sőt! Nehogy úgy érezd, hogy zsákbamacskát veszel, a honlapon fenn van az újság fedőlapja, tartalma, valamint a benne található írások előzetesei.
Ha szeretnél folyamatosan rövidebb hosszabb írásokhoz hozzájutni emberre szabott áron, akkor kérlek, keress minket, és légy az ELŐHANG NOVELLÁK előfizetője. Ezzel nem egy kiadót, vagy könyvterjesztőt teszel gazdaggá, hanem egy kis csapatnak teremtesz lehetőséget arra, hogy minél több ember számára vonzóvá tehesse az olvasást.
Mivel csórók vagyunk, alapítottunk egy íróegyesületet, hogy tudjunk működni – Előhang Irodalmi Kulturális és Közművelődési Egyesület néven – és ennek az égisze alatt üzemeltetjük a kiadványt.

Mi nem kérünk adományokat. Nem szeretnénk alamizsnát, vagy jótékonykodást. Ha úgy véled jó dolgot képviselünk, akkor egyszerűen rendeld meg az Előhang Novellák irodalmi magazint (kedvezménnyel), vagy vedd meg az újságosoknál, és érezd jól magad…

Várunk honlapunkon: www.elohang.com az iwiwen (Előhang), vagy a myVipen (Előhang Club).

Üdv: Az Előhang Csapata."

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó....
    Azt hiszem az előzeteseket el tudom majd olvasni, a többit hozzágondolom :)

    VálaszTörlés
  2. Én megrendelem, mert a mai irodalom is érdekel épp annyira, mint elmúlt irodalmunk :)

    Arról nem is beszélve, hogy az egyik író netbarátom is tagja a társaságnak :)

    VálaszTörlés
  3. Csak nem:))... Én is kíváncsi vagyok. Később bóklászok, de most dolgom van más:((

    VálaszTörlés
  4. Csak igen! :)))

    Ö hívott engem, s mondtam Neki, továbbadom a meghívást :)

    VálaszTörlés