2008. január 16., szerda

István's Site, - 61 év börtön igazságtalanul

http://topolya.multiply.com/links/item/11
Mindenki olvassa, s cselekedjen erejének megfelelően

6 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon szomrú történet, és egyben felháborító. Persze eddig is tudtam a szerbek magyar ellenességéről. Lássátok: a szerbek, a szlovákok nacionalizmusa mire képes! Ezzel nem azt mondom, hogy legyünk mi is azok, de a közömbösség sem vezet jóra, mert ránktelepedenek a varjak.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom miert de sajnos nem tudom megnezni.
    Az itt olvasottakbol el tudom kepzelni hogy valami olyan ami tulajdonkeppen nem törtenhetne meg.
    üdv.
    mamili

    VálaszTörlés
  3. Kedves Saszabó! Tekintettel arra, hogy bennem nem csak magyar, de cigány, zsidó, tót, román, sváb, és szerb vér is csörgedez, a fenti általánosítást, miszerint a szerbek és a szlovákok nacionalisták és magyarelenesek. a tisztességes becsületes, szlovák és szerb embertársaim nevében visszautasítom. Tisztelettel: Misu

    VálaszTörlés
  4. Tedd azt, tudom, hogy vannak tisztességes emberek nemzeti hovatartozástól függetlenűl, de néha nyitott szemmel is kellene járni, hogy meglássuk, hogy mi történik körülöttünk... látnunk kell a cigányság, a szerbek, a szlovákok hozzáállását a magyarokhoz (perzsze tisztelet a kivételnek, a románokat azért nem említem, mert 2007-ben volt szerencsém Erdélyben járni és nagyon pozitívan csalódtam a román emberekben - ugyanis eltévedtünk Kolozsváron és egy román nő igazított útba minket kézzel-lábbal -, nagyon segítőkészek voltak).

    VálaszTörlés