2011. március 10., csütörtök

Orbán oktrojált alkotmánya

http://entellektuel.freeblog.hu/archives/2011/03/09/Orban_oktrojalt_alkotmanya/
"Kirekeszti a nem kevés számú ateistát, kirekeszti a nem keresztényeket, a szingliket, a nem mélynemzeti magyarokat, az autistákat, a homoszexuálisokat, a kommunistákat és zokat, akik a szocialista rendszert nem ítélik el olyan agresszíven. Megsérti még a külföldi magyarokat is. Nem kevesebbet tűz ki, minthogy minden "deviánst" kirekesztenek."

24 megjegyzés:

  1. "Tisztelt állampolgárok, tisztelt szavazók, tényleg ezt akartátok?!

    Azonban, ha mégis elfogadnák, akkor én, Brendel Mátyás, ezen a helyen, itt és most kimondom: ez nem az én alkotmányom, ez nem az az ország, amelyben én otthon érzem magam, ahol én élni akarok, amelynek része akarok lenni. Egy olyan országban, ahol ez az érvényes alkotmány, én nap mint nap alkotmánysértést követnék el csupán azáltal, hogy élnék lelkiismereti és véleményszabadságommal."

    Csatlakozom. Ez nem az én országom lesz!

    VálaszTörlés
  2. Ilyen a Magyar! Most sirànkoztok!!! Hàt ki szavazott Orbànékra???
    az oroszok??? vagy a kinaiak???

    VálaszTörlés
  3. Akivel beszéltem ,már mindenki tagadja, hogy rájuk szavazott! De akkor ki szavazott rájuk?

    VálaszTörlés
  4. Hát igen. A többség a FIDESZ-re szavazott, pedig kellő meggyőzödés hiányában egy részük ugyanúgy távol maradhatott volna, mint azt tették a másik oldal szavazói vagy esetleg az utóbbiaknak is el kellett volna menni szavazni. És akkor most minden másképp lenne, mert a 2/3-os fölény csak kicsin múlott. Azon, hogy az egyéni képviselői helyek 98 %-át megszerezték.

    VálaszTörlés
  5. Egyébként a preambulum itt is csak azt a célt szolgálja, hogy az utána következő lényegről elterelje a figyelmet. Vitatkozzanak csak az emberek a preambulumról (kereszténység, Szent korona stb.), az utána következő "békákat" meg észre se vegyék. Pedig a főszövegben lesz a lényeg, mert abban fogják a demokrácia utolsó maradványait is kirtani, felülirni.

    VálaszTörlés
  6. Ez már nem lényeg, hogy ki szavazott. Sokkal fontosabb az, hogy 8 év ellenzéki lét elvette a Fidesz-KDNP eszét, másképpen fogalmazva, ami a hatalomra kerülésük óta történik (szándékosan használom a HATALOM kifejezést) úgy ahogy van, beteges.

    VálaszTörlés
  7. Igen, a HÜLYEMAGYAROK szavaztak rájuk!

    VálaszTörlés
  8. Szerintem itt nem arról van szó, hogy a FIDESZ elvesztette az eszét, hanem nagyon is tudatos, 8 éven át érlelt és csiszolt tervek könyörtelen megvalósításáról.

    VálaszTörlés
  9. Egyetértek.
    De mondja meg már valaki, ha az adózni képes képzett emberek szerteszaladnak, amíg lehet, ki a csuda fogja eltartani ezt a léhűtő bandát?
    Hogy velünk, többiekkel mi lesz, azt nem is tudom.

    VálaszTörlés
  10. A csiszolt tervek mellett óriási a kapkodás és rögtönzés, ami mindannyiunkat károsít. És mielőtt jönne a szokásos jobboldali válasz, hogy de az MSZP így meg úgy...... Volt 8 kemény évük, hogy valóban felkészüljenek, ez nem történt meg.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem a kapkodás abból ered, hogy mindent gyorsan és egyszerre akarnak megvalósítani, ezért nem marad idő a kommunikációra és a normaszöveg megfelelő formába öntésére. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármivel is egyetértenék, ez csak egy diagnózis.

    VálaszTörlés
  12. Sokan azért szavaztak rájuk, hogy adjanak esélyt arra, hogy ők mire képesek! Amint látjuk, az esély elszállt! Vissza kell venni! Azonnal mondjon le és új választásokat kell kiírni!

    VálaszTörlés
  13. Ez nem így megy. Miért mondanának le?

    VálaszTörlés
  14. Tudom, hogy így nem megy, de ha sokan mondjuk, menni fog! )))

    VálaszTörlés
  15. Ugyan már. Még jó, hogy odaraktad a smiley-t.

    VálaszTörlés
  16. Tudod, mindenki hozzon még egy embert! ))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  17. ...az enyém a rossz indulatú megjegyzésektől.
    Nektek valóban a hazug, tolvaj az istenetek.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a hozzászólásodat talán alaposabban meg kellene gondolni. Bármi is a véleményed, érdekes, hogy ezt az itt hozzászólók sértegetésével tudod csak kifejezni.

    VálaszTörlés
  19. Drága Bubám! Hol láttál rosszindulatú megjegyzést?
    Valamit féreértesz, nekem egyetlen politikus sem az istenem.
    Sőt, ha jól emlékszem, a minister=szolga.
    Tehát, én (a nép) kellene, hogy legyek(n) az istene a politikusnak!
    A többi rendben van. Köszönöm, hogy erre jártál, s olvasol.

    Ui. csak nem a "banda" megnevezés volt a baj?
    Hogy én miket olvastam még nem is olyan rég a megelőző rezsimről, s soha nem láttam, hogy rosszallásodat fejezted volna ki.

    VálaszTörlés