2011. február 9., szerda

Lázár János havi 900 ezer forintot kap ajándékba a fizetésén felül az adónkból

http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=audilazar&LN=Hungarian

17 megjegyzés:

  1. "Ér-e a munkám ennyit? „Ezt Hódmezővásárhelyen néhányszor már eldöntötték, mikor 70 százalékkal megválasztottak” - nyilatkozta a politikus."

    Fülkecinizmus!

    VálaszTörlés
  2. Bubám, én még mindig itthon vagyok. Hova keveredett Lázár úr?
    Szerintem ez lenne a jobb kérdés!

    VálaszTörlés
  3. Kérdezni bármit lehet.Nem voltál ilyen érdeklődő akkor, amikor a sok tolvaj
    szoci, komcsi kifosztotta a TE ORSZÁGODAT, s most is csak uszít, sarat dobál az emeszpé-s maradék.Szerencsére mind sorra kerülnek, s oda jutnak, ahol a helyük van.Csak már látnám a fővezéreteket is az őt megillető helyen...
    Bánatos vagyok, sajnálom, h. ilyen messze kerültünk egymástól.Nem tudok azonosulni a társaságoddal, nézeteiddel.Téged nagyon szerettelek.Azt hittem----talán most nagyot tévedtem---nagyon belevaló csaj vagy, s nem ilyen megrögzött emeszpé-s.
    Csak sajnállak, de szeretlek.

    VálaszTörlés
  4. Válaszolhatok?
    Pont annyira voltam akkor is érdeklődő, viszont akkor idézlek: "uszít, sarat dobál"-t minden fidesz-t szerető, meg hasonló ember.
    Amikor (még ma is) CSAK útszéli lerobbant kricsmik szóhasználatával ír valaki, oda nem megyek, azzal nem értek egyet. S nem a jelenséggel, hanem az alpári szöveggel.
    Nekem még mindig nincs "fővezérem", ahogyan eddig sem volt.
    S még mindig NINCS nemtudom milyen társaságom.
    Érdekes, az nem zavar, hogy Lázár úr havi 900 ezret kap ajándékba a fizetésén felül?
    No és most, kis "önvallomás"

    A családom, talán a szabadságharc leverésben való közreműködése miatt mindig utálta az oroszokat, bármilyen színben is tetszelegjenek. Tehát, ha másért nem, csak ezért SOHA, ismétlem SOHA nem szerette a kommunistákat sem. S picit részletesebb:
    Egyetlenem apja úgy érezte, itthon nem jut egyről a kettőre anyagilag, a bátyja 56-os "disszidensként" Svédországban élt. Ezért amikor egyetlenem 3 éves volt(1970-ben), kiváltotta nekem és magának a kék (Európára is érvényes) útlevelet.
    Mivel igen erősen kötődöm a helyhez, ahol születtem, s csak kettőnknek volt útlevele, én maradtam itthon, s ő elpályázott beláthatatlanul, megközelíthetetlenül messzire.
    Tőlem bevonták az összes (kék és piros útlevelet). Nem vállalhattam munkát ettől kezdve bizonyos kémiai analítikával foglalkozó munkahelyeken.
    A gyermekem ugyanezen okból nem kaphatott apja távozása után 17 évvel, mint megbízhatatlan elem munkát ott, ahová jelentkezett.

    Ha még mindezek után is azt gondolod, hogy a nézeteim kommunisztikusak, sajnálom. Szeretnélek emlékeztetni, bizonyos Myladira, akinek a hazugságait fenntartás nélkül elhitted.

    A sajnálatodra nincs szükségem, a szeretetedre is csak akkor, ha elfogadsz annak aki vagyok, s nem annak, akinek valakik láttatni akarnak.

    VálaszTörlés
  5. ja....mind azt szajkózza,hogy "az emberek ezt akarták,erre hatalmaztak föl minket"....:-(*)

    VálaszTörlés
  6. Háméne mehetne ilyennel a Jani. Én tudok más ilyet is. Pl. a tihanyi komp is ennyi lóerős és köbcentis, mégse forszírozzák, hogy minek. (A vicc, hogyha ez a pofa ezt hiszi, akkor mit képzelhet a főnöke magáról ? :( )

    VálaszTörlés
  7. Szerintem mindig a fennálló rendszert, kormányt, annak intézkedéseit kell mérlegre tenni és bírálni. Én így tettem Kádár, Antall, Horn, első Orbán, Gyurcsány idejében is. Nem tudom, miért kellene most másképp tennem. Pláne, hogy a mostani Orbán kormány 3/4-ed éve alatt is már rengeteg gyomorforgató dolog történt, történik.

    VálaszTörlés
  8. Szia Halaszb!
    Egyetértek Veled, s milyen érdekes, bár hosszú évekig Te nem értettél egyet velem, ez kezd megfordulni :)
    Ez tulajdonképp jó is, s remélem, talán egyszer az összes volt karrier- s valódi kommunista eltűnik a közéletből, bármilyen párt színeit is öltik magukra.

    VálaszTörlés
  9. A régi karrieristák helyébe folyamatosan újabbak lépnek, amelyekre a kommunista múlt vagy kötődés már egyáltalán nem jellemző.

    VálaszTörlés
  10. Nezsu és Halaszb! Örülök nektek!

    VálaszTörlés
  11. most hallom a híradóban..."visszaadja az autót"...biztos mondta neki a főnöke:.."csinálj már valamit b@zdmeg"...:)

    VálaszTörlés
  12. Lázár megválik luxusautójától: Autóját övező botrány miatt Lázár János úgy döntött, leadja 30 milliós luxuskocsiját. A jövőben más szolgálati gépjárművet sem kíván igénybe venni

    Hoppá Infra megelőzött:)))
    Véleményem szerint el sem kellett volna fogadnia
    (bár sanda gyanúm, hogy ez úgy volt, mint a karácsonyi ajándék a gyerekeknél:
    Papa-mama kérdése: mit szeretnél a Jézuskától Jancsika?
    Jancsika válasza Audit.
    S hogy-hogy nem a fa alatt ott az audi)

    VálaszTörlés
  13. Szerintem meg úgy volt, hogy hátha nem veszi észre senki.

    VálaszTörlés