2009. március 11., szerda

Google letöltések

Minden esetben a letöltés menüpontra kell kattintani (bekereteztem pirossal)

Elvileg a gmail felismeri a melléklet típusát, ha a gépeden van olyan alkalmazás, még az én speciális programomat is felismeri. Amennyiben nem, itt a lefelé mutató nyíllal választhatsz valamilyen más alkalmazást.

A következő képek, pedig pár mellékletet mutatnak Neked.

Ha a "megnyitás ezzel" megfelelő alkalmazásra mutat, választhatod az azonnali megtekintést, a megnyitás gombbal, s ha le akarod menteni, a mentés gombra katt.

A mentésnél, válogathatsz a könyvtáraid között, hogy hova szeretnéd menteni.

6 megjegyzés:

  1. No itt sántít valami... A gmailnél rákattansz a letöltésre, majd megjelenik a letöltő ablak. Ott kiválaszthatod, letöltöd - megyitod - és ott egy pipás kocka - hogy legközelebb az ilyen kiterjesztésű fájlal mit csináljon.

    No a letöltési ablakban NEM a gmail ajánl fel hozzá programot hanem a windows!! De csak ha az adott fájltipus benne van a mappabeállításokban.(Startmenű - vezérlőpult -mappa beállításai ) Ha nincs benne, akkor azt modja, nem ismeri az adott formátumot, és kéri hogy add meg hoozá ( Társítás - ami a mappabeállítást elvégzi, és megadhatod, hogy minden ugyan ilyen kiterjesztéshez ezt a progit használja).

    VálaszTörlés
  2. NEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ az uj próba op rendszer !!! A windows 7-es!!!!
    Nála az biztos nincs !!! Szerintem xp-t használ.

    Az egy teljesen más op rendszer, a vista utódja, majd ősszel jön ki hivatalosan, csak egyes helyeken tesztelik !!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Működik XP alatt is a jobb egérgombos dolog+
    Kipróbáltam!

    VálaszTörlés
  4. ez alapból már a 2000-es milleniumnál is így van :)) Nem ujdonság.
    Hirtelen aszthittem, hogy valami más lesz. Mert a win7es még nem hivatalos.
    Más módszer:
    Start - vezérlőpult - mapabeállítások - fájltipusok - ott meglehet nézni hogy pillanatnyilag mi van beállítva - és változtatni is lehet.

    VálaszTörlés